Novomark

Novomark is al langer dan 45 jaar de specialist in het maken van stickers, typeplaten, naamplaten, naambadges en linialen. De onderneming is een familiebedrijf met klanten als Imtech, Heijmans, TBI bedrijven en Siemens.

Opdracht

Voor Novomark waren we al een tijd bezig met het uitvoeren van internet marketing activiteiten. De nieuwe website moest een update zijn die technisch beter in elkaar zat, beter vindbaar zou zijn en de producten goed kon tonen. De uitstraling moest grotendeels gelijk blijven.

Oplossing

Een nieuwe website met het CCMS 9 systeem erachter. Dit stelt Novomark in staat om de website gemakkelijk en snel aan te passen. Tevens is de techniek geoptimaliseerd voor Google. Ook hebben we de productenmodule geïntegreerd zodat Novomark het uitgebreide aanbod toegankelijk kan presenteren.

Resultaat

De website gecombineerd Google Adwords zorgt voor een continue stroom aan aanvragen. Het gemiddelde conversiepercentage ligt op 4,27% en blijft stijgen! Dit is 120,28% hoger dan met de oude website.

Naam:Novomark
Branche:
Website:www.novomark.nl
Novomark

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!