Opvang Nieuwe Stijl

Opvang Nieuwe Stijl is een landelijk opererende franchiseformule die erop gericht is om kinderopvang professionals te ondersteunen bij de opstart en de exploitatie van hun kindcentrum. Daardoor hebben zij de handen vrij om alle aandacht te besteden aan datgene waar het om gaat bij kinderopvang; de kinderen!

Opdracht

Een online platform met drie doelgroepen, namelijk potentiële franchisenemers, scholen ten behoeve van een locatie en ouders die kinderopvang nodig hebben.

Oplossing

Meerdere websites met één corporate uitstraling. Elke website richt zich op een specifieke doelgroep. Zo hebben we inmiddels www.opvangnieuwestijl.nl (ouders), www.onsfranchise.nl (franchisenemers) en www.onsscholen.nl (scholen/locaties) gelanceerd. Ook elke franchisenemer krijgt een eigen website, bijvoorbeeld www.onsstreefkerk.nl.

Resultaat

Een uitgebreid netwerk aan websites die specifieke doelgroepen aanspreken. Tevens kan ONS middels enkele klikken zelf een nieuwe franchisewebsite aanmaken.

Naam:Opvang Nieuwe Stijl
Branche:Overig
Website:www.opvangnieuwestijl.nl
Opvang Nieuwe Stijl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!