Drinkwaard Motoren

Als één van de grootste leveranciers voor de plezier en kleine beroepsvaart werkt Drinkwaard dagelijks met een team van 20 specialisten. Naast service in de werkplaats biedt Drinkwaard ook service op locatie.

Drinkwaard Motoren

Groot aanbod voor de pleziervaart

Het productaanbod van Drinkwaard is uitgebreid en zeer divers, zo ook de diensten die ze leveren. Ze zochten een website waarbij dit allemaal goed uit de verf komt en waarbij vindbaarheid hoog in het vaandel stond.

Vindbaarheid over de landsgrens

Behalve goed vindbaar te zijn op de Nederlandse markt willen ze deze vindbaarheid in het buitenland ook versterken. Regelmatig kwamen er al aanvragen vanuit Duitsland en andere landen. Door de website steeds verder in het Engels en het Duits beschikbaar te maken is het organisch verkeer vanuit het buitenland met ruim 150%! toegenomen.

Vanuit longtail steeds groter geworden

Doordat er veel aandacht is gegaan naar inrichten van de producten groeide de vindbaarheid hier op. Inmiddels doet Drinkwaard op bijna al hun longtail zoekwoorden mee in de top 10, al dan niet de top 3 zoekresultaten. Vanuit deze longtail is de vindbaarheid op zoektermen met een hoog volume sterk verbeterd. Een aantal highlights: keerkoppelingen positie 1,0, boegschroef positie 3,0 en scheepsmotoren 1,0.

Topposities, bezoek en nu?

Klaar? Zeker niet! Maandelijks zitten wij op locatie om de website verder te versterken en regelmatig e-mailcampagnes uit te werken. Door op locatie snel te schakelen met de klant zijn we in staat om snel nieuwe producten of hele productgroepen in te richten. Dit alles zorgt ervoor dat ieder kwartaal Drinkwaard zichzelf weet te overtreffen.

Doorpraten met onze klant?

Bel John Drinkwaard of Arco van Houwelingen en zij vertellen je meer over wat zij van ons vinden. Neem ook eens een kijkje op de website van Drinkwaard Motoren.

Naam:Drinkwaard Motoren
Branche:
Website:www.drinkwaard.com

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!