Stokvis Tapes

Eén platform, onbeperkt aantal sites

Stokvis maakt tapes, maar dan wel hele bijzondere. Ze worden ingezet in heel uitlopende markten zoals de luchtvaart, automotive en bouw. Dit doet de organisatie met 15 productiefaciliteiten, 17 verkoopkantoren, 5 cleanrooms en 3 laboratoria.

ELK LAND ZIJN EIGEN SITE, MAAR ÉÉN PLATFORM

De b2b website is uitgerust met multisite. Hiermee is het mogelijk vanuit één beheer meerdere website te beheren. Zo kunnen de verschillende verkoopkantoren zelf hun website inrichten en onderhouden zonder dat het hoofdkantoor hierbij betrokken is. Automatisch volgens de huisstijl die vastgesteld is vanuit het hoofdkantoor.

DE AANLEIDING

Stokvis is wereldwijd actief met lokale vestigingen. De vestigingen hadden de vrijheid om een eigen website te ontwikkelen. Hierdoor kon elke vestiging de lokale markt optimaal triggeren. Gevoel was wel dat het ontbrak aan een gezamenlijke uitstraling, er slecht zicht op de veiligheid van de websites en elke vestiging zelf het wiel moest uitvinden.

DE AANPAK

Op basis van een inventarisatie van Stokvis zijn gezamenlijk de benodigde functionaliteit vastgesteld. Bij het vormgeven van de website is nauw samengewerkt met de afdeling marketing en communicatie van Stokvis. De inrichting is vooral intern uitgevoerd waarbij wij hen ondersteunt hebben.

HET RESULTAAT

De verschillende vestigingen kunnen nog steeds de lokale markt optimaal triggeren, maar hoeven zich nu geen zorgen meer te maken over de techniek en de uitstraling. Daarnaast is er een mooie stap gemaakt in het verbeteren van de vindbaarheid!

 NEEM DIRECT CONTACT OP 

NIEUWS BEDENKEN IS NOG BEST EEN UITDAGING

Je b2b website actueel houden met nieuws is best wel een uitdaging. Hoe vaak gebeurd het laatste nieuws al meer dan een jaar oud is? Bij Stokvis willen we dit ondervangen door de lokale sites eenvoudig gebruik te laten maken van het nieuws dat door het hoofdkantoor gemaakt is. Deze content kan eenvoudig gepusht worden waardoor de verschillende verkoopkantoren eenvoudig mee kunnen liften op de creativiteit van de marketing en communicatieafdeling in Nederland.

MET ÉÉN TAAL VEROVER JE DE WERELD NIET

Elk verkoopkantoor kan zelf bepalen in welke talen de eigen website beschikbaar moet zijn. Hierdoor heeft bijvoorbeeld de Nederlandse vestiging de b2b website opgezet in het Nederlands, Frans en Engels. Terwijl de collega's in China gekozen hebben voor Mandarijn.

Loopt iemand tegen een vraag aan dan kan er eenvoudig vanuit het hoofdkantoor ondersteuning geboden worden

Overtuigd van onze expertise?

Wij bieden een totaaloplossing voor online marketing en gaan tot het uiterste voor resultaat.
Lees meer over marketing.

 NEEM DIRECT CONTACT OP
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.

Naam:Stokvis Tapes
Branche:Groothandel
Website:https://stokvistapes.nl/

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!