Kampeertoko

Wij zijn bij Kampeertoko betrokken vanaf de start. Persoonlijke aandacht
voor de klant staat centraal. Niet één stap extra doen, maar twee.

Keiharde concurrentie is de realiteit

Zon, zee, strand en uw caravan. Denkt u daar ook aan wanneer u de naam www.kampeertoko.nl hoort? De realiteit is anders. Kampeertoko opereert in de branche waar concurrenten elkaar de tent uitvechten om de zeer kritische consument. Hoe overleef je in zo’n branche?

Van no-channel naar omnichannel

Ed en Friso stapten Internetbureau AddVision binnen met een naam en een idee. Geen winkel, geen assortiment, wel vurige ambitie. Samen zijn we aan de slag gegaan met het bouwen aan een merk en aan aanwezigheid. Daar zijn waar de klant is, al is dat op de mobiel in Frankrijk.

In 2012 heeft Kampeertoko een bakstenen winkel geopend, in 2015 is de tweede webshop gelanceerd en de eerste mobiele webshop. Iedereen kan overal vandaan winkelen. Klanten ervaren hetzelfde gemak, service en positionering. Dat is omnichannel.

"Goed gevoel dat jullie de webshop in de gaten houden. Kan ik me richten op onze klanten."      Friso Hartmans - Kampeertoko


Focussen en kansen pakken

Al in het eerste jaar merkten we welke productgroep de drijfveer van de shop moest worden. U raadt het nooit. De kampeerstoelen gaan als warme broodjes over de toonbank. Sindsdien zijn we continu bezig met het verbeteren van de groep. Afbeeldingen optimaliseren, meer informatie, betere campagnes en optimale informatievoorziening.

Tegelijkertijd moeten kansen gepakt worden. In 2011 waren de koelboxen bijvoorbeeld erg populair. In 2014 de kampeertafels. Reken maar dat de advertentie van Kampeertoko bovenaan stond in Google!

Moet u ook overleven in een zeer competitieve branche? Neem snel contact op!

Naam:Kampeertoko
Branche:Retail (b2c)
Bedrijfsgrootte:0-5
Klant sinds:2010
Website:www.kampeertoko.nl

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!