Bommels Conserven

Bommels Conserven is een importeur van conserven of aanverwante producten binnen Nederland en / of België van een hoogwaardige kwaliteit. Door middel van een webshop willen ze de betere traiteur en / of delicatessenwinkel, maar ook de horeca of ondernemer in relatiegeschenken die op zoek is naar een product dat hoogwaardig is met een bijzondere uitstraling bereiken.

Opdracht

Een webshop met een bijpassend design waarin er een scheiding gemaakt kan worden tussen particulieren en retailers. Zowel de prijzen als de product weergave moet gescheiden zijn.

Oplossing

Een erg mooie, gebruikersvriendelijke en door faders dynamische webshop. Door middel van een inlogmodule kan er een scheiding gemaakt worden tussen particulieren en retailers.

Resultaat

"Dankzij de kennis van Internetbureau AddVision besparen we 0,5 fte met onze nieuwe koppeling en Exact Online. Ze zijn zeer betrokken!"      Dineke van Bommel - Bommels Conserven

Naam:Bommels Conserven
Branche:Groothandel
Website:www.bommelsconserven.nl
Bommels Conserven

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!