Vacature: Online Marketeer

 Word jij onze nieuwe online marketeer?

Functieomschrijving

Als online marketeer zorg je ervoor dat onze klanten het maximale uit hun webshop of website halen.

In overleg met de accountmanager bepaal je welke middelen ingezet gaan worden en zorg je er vervolgens voor dat dit optimaal gebeurt. Hierbij ben jij degene die aan de knoppen zit en zorgt voor optimale campagnes.

In praktijk zul je veel bezig zijn met SEA (mn Adwords) en SEO. Daarnaast ondersteun je klanten met e-mailmarketing en social media. Je hebt hiervoor zelf contact met klanten.

On-site zal er veelal ook het nodige te doen zijn. Je vertaalt statistieken (Google Analytics) naar mogelijke verbeteringen en maakt hierbij gebruik van a/b-testen. Voor de uitvoering van je werkzaamheden maak je gebruik van de beste tools zoals SEOmoz en Visual Website Optimizer.

O ja, we houden ook erg van automatiseren. Bijvoorbeeld de campaign automatisering van Google Adwords, maar we hebben ook een eigen systeem ontwikkeld waarmee we site en campagnes automatisch monitoren. Scheelt veel dom werk.

Er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Het liefst zien wij je groeien in de richting van een combinatie van internet marketing en projectleiding. Je praat dan niet alleen meer met klanten over internet marketing, maar leidt ook projecten rondom de uitbouw van de website of webshop.

Functie eisen

  • 2-3 jaar ervaring in online marketing;
  • Je schrijft lekker, niet onbelangrijk met SEO tegenwoordig :-)
  • Je kan zelfstandig en planmatig werken;
  • Je houdt van persoonlijk contact met klanten;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële instelling.

Bedrijfsprofiel

Met een team van 11 specialisten bieden we webshops, websites en internet marketing. We werken voor bedrijven die internet serieus nemen. Bedrijven die met hun webshop of website optimaal gebruik willen maken van de kansen die internet biedt, zodat het hun bedrijf sterker kan maken.

Hierbij gaan we voor de lange termijn. De top bereik je niet van de ene op de andere dag. Het is met elkaar hard werken, maar des te mooier om na verloop van tijd te genieten van de resultaten, en een tevreden klant. In de praktijk zien we dat dit succes voor iedereen smaakt naar meer! Kortom: een tevreden klant en meer werk.

De sfeer bij ons op kantoor is informeel en we zijn ietwat eigenwijs. Dat vinden we ook nodig, want we willen nét iets slimmer zijn dan de rest van de wereld. Dit speelt voor ons vooral op het gebied van marketing en techniek. We geloven dat we hiermee voor onze klanten hèt verschil kunnen maken. Daarnaast is eigenwijs zijn ook gewoon leuker.

Solliciteren?

Je kunt solliciteren door je C.V. met motivatiebrief te mailen naar info@addvision.nl 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!