Vacature: Online Marketeer

Word jij onze nieuwe online marketeer?

Functieomschrijving

Als online marketeer zorg je ervoor dat je samen met onze klanten het maximale uit hun webshop of website haalt. Dit doe je door je werk als marketeer top te doen, maar er ook voor te zorgen dat je de business van de klant goed begrijpt.

Periodiek koppel je de resultaten van inspanningen terug, zodat je met de klant de mogelijkheid hebt om bij te sturen. Naast je klantcontacten zul je in de praktijk veel bezig zijn met SEA (mn Google Ads) en SEO. Ook ondersteun je klanten met e-mailmarketing en social media.

O ja, we houden ook erg van automatiseren. Bijvoorbeeld de campaign automatisering van Google Ads, maar we hebben ook een eigen systeem ontwikkeld waarmee we sites en campagnes automatisch monitoren. Dat scheelt veel dom werk.

Er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Als bedrijf willen we minimaal 10% van onze tijd aan R&D besteden, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we morgen slimmer zijn dan vandaag.

Functie eisen

  • Je hebt 3 jaar ervaring in online marketing;
  • Je schrijft lekker, niet onbelangrijk met SEO tegenwoordig :-)
  • Je kan zelfstandig en planmatig werken;
  • Je houdt van persoonlijk contact met klanten;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële instelling.

Bedrijfsprofiel

Wat ons drijft? We willen het MKB sterker maken met internet.  Met een team van 11 specialisten bieden we webshops, websites en internet marketing. We werken voor bedrijven die internet serieus nemen. Bedrijven die met hun webshop of website optimaal gebruik willen maken van de kansen die internet biedt, zodat ze met hun bedrijf kunnen groeien.

Hierbij gaan we voor de lange termijn. De top bereik je niet van de ene op de andere dag. Het is met elkaar hard werken, maar des te mooier om na verloop van tijd te genieten van de resultaten, en een tevreden klant. In de praktijk zien we dat dit succes voor iedereen smaakt naar meer!

De sfeer bij ons op kantoor is informeel en we zijn ietwat eigenwijs. Dat vinden we ook nodig, want we willen nét iets slimmer zijn dan de rest van de wereld. Dit speelt voor ons vooral op het gebied van marketing en techniek. We geloven dat we hiermee voor onze klanten hét verschil kunnen maken. Daarnaast is eigenwijs zijn ook gewoon leuker.

Solliciteren?

Je kunt solliciteren door je C.V. met motivatiebrief te mailen naar info@addvision.nl 

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!