Vacature: Online Marketeer

Word jij onze nieuwe online marketeer?

Functieomschrijving

Hey aanpakker, toe aan een volgende stap in jouw carrière? 

Wij zijn een internetbureau dat veel werkt voor B2B bedrijven. Wij helpen ze met onze marketingkennis en tools om van het internet hun meest succesvolle sales medewerker te maken. Om dat nog beter te doen, zijn wij op zoek naar jou, onze nieuwe online marketeer!

Ons doel is om ons steeds meer te specialiseren op B2B bedrijven in de handel en industrie. Kijk eens op www.addvision.nl/ons-werk/betonstaal/. We hebben voor Betonstaal een B2B webshop gebouwd die domineert in Google. Op de webshop kun je producten direct samenstellen en bestellen. Ook maken ze via ons platform direct een offerte op maat die automatisch opgevolgd wordt. In dit geval resulteerde onze aanpak in een omzetstijging van enkele tonnen.

Jij als online marketeer helpt deze ondernemers nog succesvoller te worden door samen het marketingplan op te stellen, dit periodiek te evalueren en bij te sturen waar nodig. Je bent actief betrokken bij de uitvoering, denk hierbij aan SEO, SEA en content creatie. Hiervoor sta je in nauw contact met de mensen binnen het bedrijf. 

Functie eisen

  • Je hebt 3 jaar ervaring in online marketing;
  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond
  • Je schrijft lekker, niet onbelangrijk met SEO tegenwoordig :-)
  • Je kan zelfstandig en planmatig werken;
  • Je houdt van persoonlijk contact met klanten;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een commerciële instelling.

Bedrijfsprofiel

Wat ons drijft? We willen het MKB sterker maken met internet.  Met een team van 14 specialisten bieden we webshops, websites en internet marketing. We werken voor bedrijven die internet serieus nemen. Bedrijven die met hun webshop of website optimaal gebruik willen maken van de kansen die internet biedt, zodat ze kunnen groeien.

Hierbij gaan we voor de lange termijn. De top bereik je niet van de ene op de andere dag. Het is met elkaar hard werken, maar des te mooier om na verloop van tijd te genieten van de resultaten, en een tevreden klant. In de praktijk zien we dat dit succes voor iedereen smaakt naar meer!

De sfeer bij ons op kantoor is informeel en we zijn ietwat eigenwijs. Dat vinden we ook nodig, want we willen nét iets slimmer zijn dan de rest van de wereld. Dit speelt voor ons vooral op het gebied van marketing en techniek. We geloven dat we hiermee voor onze klanten hét verschil kunnen maken. Daarnaast is eigenwijs zijn ook gewoon leuker.

Solliciteren?

Herken jij jezelf hierin en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Stuur je sollicitatie naar Dirk, dvv@addvision.nl 

Reageer op deze vacature

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!