Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Dirk van Vuren

Dirk - Dirk Dirk - Dirk

Je bedrijf 20% laten groeien in deze tijd? Het kan echt als je je kansen op internet grijpt!


Mijn kracht: strategisch en creatief denken


Internet verandert veel, vaak en snel. Dat biedt prachtige kansen, maar je moet wel weten hoe je die kunt grijpen. Inmiddels heb ik daar al 17 jaar ervaring mee en heb ik er al meer dan 300 bedrijven bij mogen helpen. Met creatief denken en keihard werken is het mogelijk de top te bereiken op internet!   

20% groei - grijp je kansen!

Ik ben ervan overtuigd dat je bedrijf 20% kan groeien als je je kansen op internet grijpt. Benieuwd hoe je dat doet, nu de prijzen onder druk staan en klanten steeds makkelijker overstappen?

Ik zie bedrijven groeien als ze zich focussen op marketing en automatisering. Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend? Welke klanten wil je het liefst bedienen? Deze vragen zijn essentieel, al kom je er vaak niet aan toe door een overvolle mailbox. Als je daarnaast automatiseert, werk je bovendien aan het verlagen van je kosten en aan je klanttevredenheid.  Je kunt bestaande klanten eenvoudig vasthouden en bent aantrekkelijk voor nieuwe klanten!

Met AddVision ondersteun ik je bedrijf graag om stappen te zetten met een nieuwe webshop of website. Samen bepalen we de richting en gaan we snel van start!

Klaar voor de volgende stap op internet? 

Neem dan contact met me op. Ik geef je graag vrijblijvend advies. 

Je kunt me bellen op 06 - 20 43 67 67. (Whatsapp mag ook!)

 

Specialiteiten

internet marketing, website optimalisatie, functioneel ontwerp websites, website analyse