Website beheer (CCMS)

Je website moet altijd up-to-date zijn. Nieuwe informatie toevoegen, pagina's aanpassen,
met ons CCMS kan je het allemaal zelf. Eenvoudig en snel. 

De benodigde website functionaliteit wordt eenvoudig beheerbaar met het CCMS. Het CCMS is een Content Management Systeem waarmee je zelf een onbeperkt aantal pagina's kunt aanmaken en bewerken. 

Het CCMS is eindeloos uitbreidbaar met nieuwe functionaliteit.

Alle mogelijkheden van CCMS op een rij?

Download onze factsheet CCMS 9.

Drie omgevingen van het beheer

Om de stabiliteit van het beheer te garanderen hebben wij drie omgevingen van je website: een ontwikkelomgeving, een testomgeving en de live-omgeving waarin je werkt. Een update wordt pas live gezet wanneer deze uitvoerig getest is. 

Je website in eigen beheer

Je kunt altijd pagina's, producten en afbeeldingen aanmaken en wijzigen. Het beheren van de website werkt ongelofelijk gemakkelijk. Al na een training van ongeveer 2 uur kun je zelf aan de slag!

CCMS: Uw website in eigen beheer

Gratis CCMS support

Elke werkdag zitten er 2 supportmedewerkers klaar om website support vragen te beantwoorden. Deze medewerkers zijn zeer ervaren met het systeem en kunnen al je CCMS vragen beantwoorden. Ook hebben wij een supportsysteem waar je 24/7 vragen en bugs kunt melden.

Snelle en stabiele websites

Een belangrijk onderdeel van de website is de snelheid. Je wordt door een snelle website beter vindbaar, en de bezoeker vindt het fijner werken. De websites van Internetbureau AddVision scoren erg goed als het gaat om page speed. De website met het CCMS zijn erg stabiel vanwege de jaren aan ontwikkeling.

Snelle en stabiele websites

Versiebeheer

Per ongeluk een pagina verwijderd of een fout gemaakt in de tekst? Dat is geen probleem in het beheer van Internetbureau AddVision. Elke pagina heeft een eigen versiebeheer, waardoor de wijzigingen snel teruggezet kunnen worden. Je kunt met een gerust hart wijzigingen doorvoeren.

Volledig in the cloud

Het beheersysteem draait volledig in the cloud. Dit houdt in dat je altijd en overal wijzigingen door kunt voeren, zolang er maar een internetverbinding is. Je kunt ook altijd met meerdere mensen tegelijk in het CCMS werken.

Lees verder over Hoger in Google »

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!