Procesaanpak website ontwikkeling

Een website bouwen is complex. Hoe houd je overzicht en grip op het proces?  
Wij werken met een duidelijke procesaanpak en een persoonlijk projectmanager. 

Wij ontwikkelen samen met jou de beste website. Door je klanten te leren kennen en weten waar ze gevoelig voor zijn maken we een website waar je klanten blij van worden.

Persoonlijk contact

Wanneer wij starten met de website ontwikkeling krijg je een persoonlijke projectmanager toegewezen. Deze kan je altijd bellen met je vragen. Om het project overzichtelijk te houden hebben wij het ingedeeld in 6 stappen.

Website ontwikkeling: Projectaanpak Internetbureau AddVision

1. Fundament - de solide basis
Misschien wel de leukste fase in het hele traject. In deze fase verdiepen we ons in jouw bedrijf. Met elkaar bepalen we hoe we je website zo kunnen ontwikkelen dat hij je klanten overtuigt om een aanvraag te doen of contact op te nemen!

2. Design - uitstraling die verkoopt
Op basis van de verzamelde informatie begint het creatieve proces: de ideeën krijgen vorm. Op basis van het designvoorstel gaan we hierover met elkaar in gesprek. Door de verschillende meningen kunnen we het webdesign steeds verder perfectioneren, net zo lang totdat iedereen enthousiast is.

3. Techniek website ontwikkeling - snel en goed voor de vindbaarheid
Na het design begint de daadwerkelijke website ontwikkeling: de techniek. De kwaliteit van de techniek is van groot belang. Een groot deel van de snelheid, vindbaarheid en gebruikersgemak zijn ervan afhankelijk. Het inbouwen van de techniek wordt gedaan door onze ontwikkelaars die full-time bij ons in dienst zijn.

"Goede techniek is essentieel voor de vindbaarheid van je website."
 Leonard van 't Wout - Internet Marketeer - @Internetbureau AddVision

 


4. Inrichting - uitgebreide ondersteuning

Voordat je aan de slag gaat met de website inrichting krijg je een uitgebreide training. Tijdens de training komen onder andere de volgende onderdelen aan de orde: hoe je pagina's kunt aanmaken, bewerken, opmaken en optimaliseren. 
Voor vragen kan je 24/7 terecht in het supportsysteem en door de weeks altijd bellen met je projectleider. 

Inrichting liever uitbesteden? Wij richten complete websites in met verleidelijke teksten geoptimaliseerd voor Google.

5. De lancering - dat is een feestje waard
Het ontwikkelen van een website kost veel tijd en energie. Tijdens de lancering gaan we dan ook even rustig achterover zitten en genieten van het moment. 

6. En nu doorstomen - op naar maximaal resultaat!
Na de lancering wordt het tijd om aan de slag te gaan met de de vindbaarheid en conversie optimalisatie!

Lees verder over ons Webdesign »

Samen de top bereiken?

Benieuwd welke online mogelijkheden wij zien voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Vertel ons wat je doelen en wensen zijn. Wij zullen je verrassen met onze ideeën om van jouw site een succes te maken. 

Neem direct contact op

Altijd vrijblijvend en wij reageren binnen 24 uur!