Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Webshop beheer (CCMS)

Webshop beheer (CCMS) - Webshop beheer (CCMS) Webshop beheer (CCMS) - Webshop beheer (CCMS)

JE WEBSHOP MOET ALTIJD UP-TO-DATE ZIJN. NIEUWE PRODUCTEN TOEVOEGEN, INFORMATIE AANPASSEN, MET ONS CCMS KAN JE HET ALLEMAAL ZELF. EENVOUDIG EN SNEL.


Onbeperkt pagina's en producten aanmaken, gemakkelijk acties instellen, overal met meerdere medewerkers tegelijk in the cloud aan de webshop werken en eindeloos uitbreidbaar met functionaliteit. Dat is het CCMS.

Prijsindicatie aanvragen
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.

Je webshop in eigen beheer

Webshop beheer (CCMS) - Je webshop in eigen beheer

Je kunt altijd pagina's, producten en afbeeldingen aanmaken en wijzigen. Het beheren van de webshop werkt ongelofelijk gemakkelijk. Al na een training van ongeveer 2 uur kan je zelf aan de slag!

Snelle en stabiele webshops

Een belangrijk onderdeel van de webshop is de snelheid. Je wordt door een snelle webshop beter vindbaar, en de bezoeker vindt het fijner werken. De webshops van Internetbureau AddVision scoren erg goed als het gaat om page speed. Ook zijn ze erg stabiel door jaren aan ontwikkeling. Bekijk bijvoorbeeld de snelheid van pooltrading.com gemeten door een onafhankelijke partij:

Webshop beheer (CCMS) - Snelle en stabiele webshops

Support

Webshop beheer (CCMS) - Support

Wij hebben elke werkdag 2 supportmedewerkers klaar zitten om jouw vragen te beantwoorden. Deze medewerkers zijn zeer ervaren met het systeem en kunnen al je beheer vragen beantwoorden. Ook hebben wij een supportsysteem waar je 24/7 vragen in kunt schieten en de afwikkeling kunt volgen.

Drie omgevingen van het beheer

Om de stabiliteit van je webshop te garanderen hebben we de webshop in drie omgevingen draaien: een ontwikkelomgeving, een testomgeving en een live-omgeving. Dit alles gebaseerd op SVN. Hierdoor kunnen we uitbreidingen op de webshop eerst goed testen voordat ze voor bezoekers beschikbaar worden gesteld. Want laten we eerlijk zijn, na de bouw van je webshop ben je nog niet klaar.    

Webshop beheer (CCMS) - Drie omgevingen van het beheer

Versiebeheer

Webshop beheer (CCMS) - Versiebeheer

Per ongeluk een product verwijderd, een fout gemaakt in de tekst of een verkeerde prijswijziging doorgevoerd? Dat is geen probleem in het beheer van Internetbureau AddVision. Elke pagina heeft een eigen versiebeheer waardoor de wijzigingen snel teruggezet kunnen worden. Je kunt dus met een gerust hart wijzigingen doorvoeren.

Volledig in the cloud

Het beheersysteem draait volledig in the cloud. Dit houdt in dat je altijd en overal wijzigingen door kunt voeren, zolang er maar een internetverbinding is. Dus geen problemen met het installeren van software en je kunt beheren met meerdere mensen tegelijk.

Webshop beheer (CCMS) - Volledig in the cloud

Binnen 24 uur een idee van de kosten


Benieuwd naar de kosten voor een nieuwe webshop?
Vraag direct een prijsindicatie aan en ontvang binnen 24 uur een idee van de kosten.
Nog niet overtuigd? Lees eerst meer over ons.

Prijsindicatie aanvragen Lees meer over ons