Internetbureau AddVision
Internetbureau AddVision
Stationspark 980
3364 DA Sliedrecht
0184 42 44 00 - info@addvision.nl
De top bereiken met internet? Wij gaan tot het uiterste!

 
search

Website beheer (CCMS)

Website beheer (CCMS) - Website beheer (CCMS) Website beheer (CCMS) - Website beheer (CCMS)

JE WEBSITE MOET ALTIJD UP-TO-DATE ZIJN. NIEUWE INFORMATIE TOEVOEGEN, PAGINA'S AANPASSEN, MET ONS CCMS KAN JE HET ALLEMAAL ZELF. EENVOUDIG EN SNEL.


De benodigde website functionaliteit wordt eenvoudig beheerbaar met het CCMS. Het CCMs is een Content Management System waarmee je zelf een onbeperkt aantal pagina's kunt aanmaken en bewerken. Het CCMS is eindeloos uitbreidbaar met nieuwe functionaliteiten

Prijsindicatie aanvragen
Vrijblijvend, binnen 24 uur een idee van de kosten.

Drie omgevingen van het beheer

Om de stabiliteit van het beheer te garanderen hebben wij drie omgevingen van je website: een ontwikkelomgeving, een testomgeving en de live-omgeving waarin je werkt. Een update wordt pas live gezet wanneer deze uitvoerig getest is.

Website beheer (CCMS) - Drie omgevingen van het beheer

Je website in eigen beheer

Website beheer (CCMS) - Je website in eigen beheer

Je kunt altijd pagina's, producten en afbeeldingen aanmaken en wijzigen. Het beheren van de website werkt ongelofelijk gemakkelijk. Al na een training van ongeveer 2 uur kun je zelf aan de slag!

Gratis CCMS support

Elke werkdag zitten er 2 supportmedewerkers klaar om website support vragen te beantwoorden. Deze medewerkers zijn zeer ervaren met het systeem en kunnen al je CCMS vragen beantwoorden. Ook hebben wij een supportsysteem waar je 24/7 vragen en bugs kunt melden.

Website beheer (CCMS) - Gratis CCMS support

Snelle en stabiele websites

Website beheer (CCMS) - Snelle en stabiele websites

Een belangrijk onderdeel van de website is de snelheid. Je wordt door een snelle website beter vindbaar, en de bezoeker vindt het fijner werken. De websites van Internetbureau AddVision scoren erg goed als het gaat om page speed. De website met het CCMS zijn erg stabiel vanwege de jaren aan ontwikkeling.

Versiebeheer

Per ongeluk een pagina verwijderd of een fout gemaakt in de tekst? Dat is geen probleem in het beheer van Internetbureau AddVision. Elke pagina heeft een eigen versiebeheer, waardoor de wijzigingen snel teruggezet kunnen worden. Je kunt met een gerust hart wijzigingen doorvoeren.

Website beheer (CCMS) - Versiebeheer

Volledig in the cloud

Website beheer (CCMS) - Volledig in the cloud

Het beheersysteem draait volledig in the cloud. Dit houdt in dat je altijd en overal wijzigingen door kunt voeren, zolang er maar een internetverbinding is. Je kunt ook altijd met meerdere mensen tegelijk in het CCMS werken.

Binnen 24 uur een idee van de kosten


Benieuwd naar de kosten voor een nieuwe webshop?
Vraag direct een prijsindicatie aan en ontvang binnen 24 uur een idee van de kosten.
Nog niet overtuigd? Lees eerst meer over ons.

Prijsindicatie aanvragen Lees meer over ons